ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/21

Έτοιμη η βάση του ΕΚΑΒ εντός της ΔΕΘ, Βίντεο

 

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Έτοιμη η βάση του ΕΚΑΒ εντός της ΔΕΘ

Εντός της εβδομάδας τίθεται σε επιχειρησιακή λειτουργία η βάση του ΕΚΑΒ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Τρία ασθενοφόρα θα είναι διαθέσιμα με τα πληρώματά τους. Ταυτόχρονα εντός ΔΕΘ θα σταθμεύουν και οι διασώστες μοτοσυκλέτας, ώστε να προσφέρουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες σε περιστατικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

 

ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας

22 Μαρ 2021

 

Σταθμός κέντρου πόλης του ΕΚΑΒ στη ΔΕΘ-Helexpo

gothess.gr

18/03/2021

 

Στους χώρους της ΔΕΘ το ένα εκ των δύο mega εμβολιαστικών κέντρων

Σταθμός κέντρου πόλης του ΕΚΑΒ λειτουργεί έξω από το περίπτερο 17, στη ΔΕΘ-Helexpo, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οπως αναφέρεται, έξω από το περίπτερο 17 δημιουργείται σταθμός κέντρου πόλης του ΕΚΑΒ, εξασφαλίζοντας το καλύτερο σημείο εκκίνησης και τις καλύτερες δυνατές εξόδους στα ασθενοφόρα τόσο προς την ανατολική όσο και προς τη δυτική Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων, η ΔΕΘ-Helexpo έχει διαθέσει αποθηκευτικό χώρο για υγειονομικό υλικό της 3ης και της 4ης ΥΠΕ, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο γίνεται το σημείο αναφοράς για τις αιμοδοσίες των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης φιλοξενείται το ένα εκ των δύο mega εμβολιαστικών κέντρων (το άλλο έχει στεγαστεί στο Helexpo Maroussi στην Αθήνα), που αναπτύσσεται στα περίπτερα 13 και 15 με 108 εμβολιαστικές γραμμές. Παράλληλα, η ΔΕΘ-Helexpo στεγάζει στους χώρους της τα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ, με στόλο 35 αυτοκινήτων.

Πηγή: gothess.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews