ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/3/21

Ιταλία, Τα Χέρια Της Μαφίας Στο Ιδιωτικό Σύστημα Μεταφοράς Ασθενοφόρων: Η Έρευνα Της Camorra Στη Νάπολη


Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Ιταλία, Τα Χέρια Της Μαφίας Στο Ιδιωτικό Σύστημα Μεταφοράς Ασθενοφόρων: Η Έρευνα Της Camorra Στη Νάπολη

emergency-live.com

3/3/2021

 

Στην Ιταλία, υπάρχει ένα ιδιωτικό σύστημα ασθενοφόρων για υγιείς μεταφορές. Λειτουργεί εκτός της έκτακτης ανάγκης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, διευθύνεται από οργανισμούς που συνδέονται με τη Μαφία, την Καμόρα και την «ndragheta»

Private ασθενοφόρα συχνά παρέχουν υπηρεσίες όταν οι ασθενείς απολύονται από το νοσοκομείο όταν είναι άτομα με ειδικές ανάγκες ή πολύ ηλικιωμένοι.

Στη Νάπολη, μια έρευνα από την εφημερίδα Fanpage.it ανέδειξε το βίαιο σύστημα μαφίας ενός ατόμου κοντά στην Camorra, Marco Salvati

Το 2005, ο Μάρκος Σαλβάτι καταδικάστηκε για τις ενέργειες μιας ένωσης που διαχειρίζεται ιδιωτικά ασθενοφόρα, το «Croce Cangiani».

Ο εισαγγελέας του Δικαστηρίου της Νάπολης τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι ετών για τα εγκλήματα του παράνομου ανταγωνισμού με απειλές, παραλαβή κλεμμένων αγαθών και σωματική βλάβη με την επιβαρυντική περίσταση της μεθόδου της μαφίας.

Σήμερα, εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής των δικαστικών χρονικών: ίδρυσε τον σύλλογο «Croce San Pio», και μαζί του, επέβαλε ένα νέο σύστημα μαφίας συλλογής χρημάτων: απειλώντας ανταγωνιστές και δωροδοκώντας νοσοκόμες, κοινωνικούς και υγειονομικούς λειτουργούς, φρουρούς ασφαλείας , κατάφερε να είναι ο μόνος που είχε ιδιωτικά ασθενοφόρα σταθμευμένα στα κύρια νοσοκομεία της Νάπολης.

Τα χέρια της Camorra στο ιδιωτικό σύστημα μεταφοράς ασθενοφόρων: η συνέπεια;

Στη Νάπολη, η μητέρα ενός παιδιού με αναπηρία που απολύθηκε από το νοσοκομείο Cardarelli έπρεπε να πληρώσει έως και 500 ευρώ για την ιατρική μεταφορά του γιου της σε ένα προάστιο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το νοσοκομείο.

Σελίδα θαυμαστών. έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική δημοσιογραφική έρευνα, τώρα ο ιταλικός κόσμος έκτακτης ανάγκης και διάσωσης περιμένει τη δικαστική και την αστυνομία να κάνουν το ρόλο τους για να εξαλείψουν το πρόβλημα των ιδιωτικών (συχνά παράνομων) ασθενοφόρων και του συστήματος μαφίας που διοργανώνει αυτό το μέλος της Camorra.

Πηγή: emergency-live.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews