ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/3/21

Σχεδόν αποκλειστικά covid περιστατικά μεταφέρει το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία της Λάρισας – Η διαφορά με τον περασμένο Νοέμβριο, Βίντεο

 

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Σχεδόν αποκλειστικά covid περιστατικά μεταφέρει το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία της Λάρισας – Η διαφορά με τον περασμένο Νοέμβριο

onlarissa.gr

31/03/2021 - 9:28

 

Μεγάλη έξαρση στα κρούσματα κορωνοϊού υπάρχει όλο τον μήνα Μάρτιο στη Λάρισα με την κατάσταση να χειροτερεύει διαρκώς μέρα με την ημέρα, κάτι που αποτυπώνουν τα καθημερινά κρούσματα που καταγράφει ο ΕΟΔΥ και τα οποία αυξάνονται διαρκώς, καθώς χθες Τρίτη στη Λάρισα ο αριθμός εκτοξεύτηκε στα 125.

 

Ο Μάρτιος θυμίζει τον περσινό Νοέμβριο τονίζει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γιάννης Γούλας ο οποίος σημειώνει πως πλέον τα περιστατικά που μεταφέρουν οι διασώστες στα νοσοκομεία της Λάρισας είναι σχεδόν αποκλειστικά covid 19.

«Η διαφορά πλέον έγκειται στο ότι οι ηλικιακές ομάδες αυτή την φορά είναι μικρότερες σε σχέση με την κατάσταση που ίσχυε τόσο τον περασμένο Νοέμβριο όσο και τον περσινό Μάρτιο όταν πρωτοήρθαμε αντιμέτωποι με την πανδημία», σημειώνει στο onlarissa.gr.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο κ. Γούλας καθώς η κατάσταση κρίνεται ανησυχητική λόγω του μεγάλου αριθμού περιστατικών.

ΑΘ.Π.

Πηγή: onlarissa.gr


Λάρισα 245 περιστατικά κορονοιού μετέφερε το ΕΚΑΒ στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο 310321

TRT GREECE

31 Μαρ 2021

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοιού στη Λάρισα αποτυπώνεται καθημερινά  από το φόρτο εργασίας στο ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρα πάνε και έρχονται διαρκώς μεταφέροντας σχεδόν μόνο περιστατικά κοβιντ.

Μόνο το τελευταίο 24ωρο σε επίπεδο θεσσαλίας το ΕΚΑΒ μετέφερε προς τα νοσοκομεία 245 θετικά κρούσματα.

Στο μεταξύ θετικός στον κορονοιό βρέθηκε ο Δημαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και μεσω ΦΒ ζητά απο οσους ηρθαν σε επαφη μαζί του να κάνουν τεστ.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews