ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/21

Eργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: «Καλούμαστε να συνδράμουμε σαν ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας με δύο ασθενοφόρα και τέσσερις διασώστες στην Αττική, αδιαφορώντας για την δική μας περιοχή»

 

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Eργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: “Καλούμαστε να συνδράμουμε σαν ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας με δύο ασθενοφόρα και τέσσερις διασώστες στην Αττική, αδιαφορώντας για την δική μας περιοχή”

kozan.gr

22/03/2021

 

Το τελευταίο έτος, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ αλλά και όλο το υγειονομικό προσωπικό, πιστεύουμε ότι σταθήκαμε αντάξιοι στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Αντιθέτως όμως το Υπουργείο Υγείας αντί να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα του ΕΚΑΒ, απλά τα μεταφέρει.

Συγκεκριμένα καλούμαστε να συνδράμουμε σαν ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας με δύο ασθενοφόρα και τέσσερις διασώστες στην Αττική, αδιαφορώντας για την δική μας περιοχή που συνεχίζει να πλήττεται εδώ και ένα έτος με αυξανόμενο αριθμό περιστατικών( το τελευταίο 10ημερο υπάρχει μια αύξηση 50 % ). Σεβόμαστε την κατάσταση που βρίσκεται η Αττική αλλά δεν είναι λύση η αποδυνάμωσης της επαρχίας. Λύση υπάρχει! Περιμένουμε την μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού και μαζικές προσλήψεις των πολυάριθμων και ήδη εκπαιδευμένων διασωστών, με επείγουσες διαδικασίες.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ζήλο όλο αυτό το διάστημα αφήσαμε στην άκρη τα εργασιακά μας ζητήματα. Ανταμειφθήκαμε όμως με το υπέροχο χειροκρότημα των συνανθρώπων μας.

Ελπίζουμε το Υπουργείο Υγείας να αποκαταστήσει την πολύχρονη αδικία που έχει να κάνει με την ένταξή μας στα βαρέα και ανθυγιεινά. Άμεσα να προβεί στις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού για να μπορέσουμε να προσφέρουμε Υπηρεσίες Υγείας που αξίζει κάθε άνθρωπος.

 

Ο Αντιπρόεδρος  Ο   Γραμματέας

ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

Πηγή: kozan.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Η Αττική αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε σημείο, κάτω από το μηδέν...Σαφώς και η Δυτική Μακεδονία, αλλά οπωσδήποτε είναι σε καλύτερο επίπεδο. Αντιλαμβάνομαι ότι αισθάνεστε αποδυναμωμένοι. Αλλά, παιδιά, δείτε το ως ένα σώμα. Βοηθειστε τους συναδέλφους σας, που είναι εξουθενωμένοι. Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ και τα "όπλα"είναι ελάχιστα..Μάθαμε για τους διασώστες, που ήδη πρέπει έχουν φτάσει Αθήνα. Νιώθουμε πολύ περήφανοι για όλους σας, για όλα όσα κάνετε. Όσο για τα εργασιακά, να ξέρετε, ότι θα είμαστε μαζί σας και θα σας στηρίξουμε, σε κάθε περίπτωση και πορεία, αρκεί να κερδίσουμε και να βρεθούμε, πάλι γέροι και δυνατοί.
    Μέχρι τότε, ας δημιουργήσουμε όλοι μια αλυσίδα ζωής, με αγάπη και δύναμη!!
    Σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews