ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/4/21

Κυριακή 18/4 με την «Καθημερινή»: Ο αγώνας των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, Βίντεο

 

Φωτ. Αλεξία Τσαγκάρη

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Κυριακή 18/4 με την «Καθημερινή»: Ο αγώνας των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ

kathimerini.gr

Newsroom

16.04.2021 • 07:00

 

ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

 

«Βλέπουμε την αγωνία στα μάτια των ανθρώπων, παλεύουμε με τον χρόνο», λένε στην «Κ» πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που δέχονται τις τελευταίες εβδομάδες τη μεγάλη πίεση του τρίτου κύματος της πανδημίας. Οι συνθήκες που επικρατούν στους απλούς θαλάμους νοσηλείας της Αττικής και ο αυξανόμενος αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών αποτυπώνεται και στη δική τους δουλειά, στον αγώνα δρόμου που δίνουν καθημερινά για τη διακομιδή νέων περιστατικών.

Αυτή την Κυριακή, 18/4, διασώστες του ΕΚΑΒ μιλούν στην «Καθημερινή» για την κόπωση του τελευταίου χρόνου, τον φόρτο της δουλειάς και τις πιο δύσκολες διακομιδές ασθενών. Όλο και πιο συχνά καλούνται να μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο ακόμη και τα μέλη της ίδιας οικογένειας.

Κυριακή 18/4 με την «Καθημερινή»: Ο αγώνας των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ

16 Απρ 2021


Πηγή: kathimerini.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews