ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/21

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά από την Βουλή των Ελλήνων και την πολιτεία να εντάξουν στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης και τα παιδιά των 25 συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον από κορωνοϊό.

 

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  με ετήσιο  πρόγραμμα που υπεγράφη πριν λίγες ημέρες ενισχύει με 728.000 ευρώ 72 παιδιά  στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον.

Η ετήσια  οικονομική ενίσχυση έχει καθορισθεί στις  10.000 ευρώ για ένα παιδί, στις 18.000 για δύο  παιδιά και 25.000 ευρώ για τρία παιδιά. Την οικονομική ενίσχυση θα λαμβάνουν  τα παιδιά των θανόντων στρατιωτικών και αστυνομικών έως την ενηλικίωση και μετά εφ όσον σπουδάζουν.

Θεωρούμε ότι η Βουλή των Ελλήνων και η πολιτεία θα πρέπει να εντάξουν σε ανάλογο πρόγραμμα και τα παιδιά των 25 συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον από κορωνοϊό,  ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή του υγειονομικού πολέμου. Νομίζουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν  διακρίσεις σε όσους δίνουν τη ζωή τους στο καθήκον. Οι οικογένειες των  συναδέλφων  ζούσαν από το μισθό τους. Τα παιδιά τους είναι σε απόγνωση. Ούτε  ως εργατικό ατύχημα δεν αναγνωρίζεται ο θάνατος των συναδέλφων.

Αναμένουμε τις ενέργειες της Βουλής των Ελλήνων προς αυτή της κατεύθυνση.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Πηγή: poedhn.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews