ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/4/21

Τα χαρακτηριστικά των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες/ Επεξεργασία των στοιχείων της Έρευνας Εργατικού Δυναμικού (ΕΛΣΤΑΤ – 3ο Τρίμηνο 2020)

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Τα χαρακτηριστικά των εργαζομένων στις Δημόσιες Υπηρεσίες/ Επεξεργασία των στοιχείων της Έρευνας Εργατικού Δυναμικού (ΕΛΣΤΑΤ – 3ο Τρίμηνο 2020)

kpolykentro.gr

20/04/2021

 

Στην παρούσα έκθεση παρουσιάζονται στοιχεία για το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο με βάση την Έρευνα Εργατικού Δυναμικού (ΕΕΔ) της ΕΛΣΤΑΤ για το 3ο τρίμηνο του 2020.

Επιπλέον, παρουσιάζονται στοιχεία για τις ώρες εργασίας, τις αμοιβές της εργασίας και τις διαφοροποιήσεις των αμοιβών με βάση την επαγγελματική κατηγορία, την εκπαίδευση και το φύλο.

Με αυτόν τον τρόπο και σε συνδυασμό με την παρουσίαση αντίστοιχων στοιχείων από άλλες αξιόπιστες πηγές, αποτυπώνεται μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης της μισθωτής εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η οποία είναι καθοριστική για τη συγκρότηση των θέσεων και των επιχειρημάτων των εργαζομένων στην πολιτική συζήτηση για τους όρους και τις συνθήκες της εργασίας στο δημόσιο.

Διαβάστε εδώ όλη την έκθεση:

ΕΚΘΕΣΗ


Πηγή: kpolykentro.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews