ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/4/21

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 41 ετών, η συνάδελφος στο ΕΚΑΒ Κοζάνης Μαρία Ασλάνογλου

 


Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

EKABNews


Facebook ΕΚΑΒ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (εργασιακό σωματείο)

9/4/2021

Οι λέξεις φαίνονται ανεπαρκείς για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας σχετικά με το θάνατο του μέλους της οικογένειάς του ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας . Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στη οικογένεια της και τους οικείους της.

 

Συλλυπητήριο

Σήμερα είναι μια  μέρα δύσκολη, μέρα θλιβερή, μέρα πένθους για την οικογένεια του ΕΚΑΒ Κοζάνης. Χάσαμε ένα εξέχων στέλεχος από την οικογένεια μας. Τα θερμά συλλυπητήρια από το Δ.Σ και το προσωπικό στην οικογένεια και τους συγγενείς της Μαρίας.

Καλό ταξίδι Μαράκι….

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ   ΘΩΜΑΣ                             ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


 

 

Σήμερα είναι μια  μέρα δύσκολη , μέρα θλιβερή, μέρα πένθους για την οικογένεια του ΕΚΑΒ Κοζάνης. Χάσαμε ένα εξέχων στέλεχος από την οικογένεια μας. Τα θερμά συλλυπητήρια από το Δ.Σ και το προσωπικό στην οικογένεια και τους συγγενείς της Μαρίας.

Καλό ταξίδι Μαράκι….

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews