ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/21

Θ. Σαραφίδης, πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, στο kozan.gr: “Την τελευταία εβδομάδα ο φόρτος εργασίας διπλασιάστηκε. Το 90% αφορά covid19 περιστατικά. Βέβαια κι αυτά είναι ήπιας μορφής (περιπατητικά ή υποβασταζόμενα). Πολύ λίγα είναι σε σοβαρή κατάσταση”

 

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

EKABNews

 

kozan.gr: Θ. Σαραφίδης, πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, στο kozan.gr: “Την τελευταία εβδομάδα ο φόρτος εργασίας διπλασιάστηκε. Το 90% αφορά covid19  περιστατικά. Βέβαια κι αυτά είναι ήπιας μορφής  (περιπατητικά ή υποβασταζόμενα). Πολύ λίγα είναι σε σοβαρή κατάσταση”

kozan.gr

5/4/2021

 

“Την τελευταία εβδομάδα ο φόρτος εργασίας διπλασιάστηκε. Το 90% αφορά covid19 περιστατικά. Βέβαια κι αυτά είναι ήπιας μορφής (περιπατητικά ή υποβασταζόμενα). Πολύ λίγα είναι σε σοβαρή κατάσταση”, ανέφερε, μιλώντας, πριν από λίγο, στο kozan.gr, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Θωμάς Σαραφίδης. Στο ερώτημα αν το ΕΚΑΒ “αντέχει” σε αυτή την πίεση η απάντησή του ήταν: “M’ αυτή την οργάνωση πoυ έχουμε, αυτή τη στιγμή, μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλά αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς οι διακομιδές, εκτός Π.Ε. Κοζάνης, θα έχουμε και ‘μεις πρόβλημα γιατί  καταλαβαίνετε πως κάθε φορά θα απουσιάζουν ασθενοφόρα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, από την περιοχή,  με ό,τι αυτό συνεπάγεται”.

Πηγή: kozan.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews