ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/4/21

ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: 70-80% αύξηση στις διακομιδές ασθενών σε περιστατικά COVID-19, Βίντεο

 

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

EKABNews


ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: 70-80% αύξηση στις διακομιδές ασθενών σε περιστατικά COVID-19- VIDEO

e-ptolemeos. gr

6/4/2021


Για την αύξηση των διακομιδών ασθενών με COVID-19 σε νοσοκομεία γύρω περιοχών, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας Θωμάς Σαρααφίδης.

 

προεδρος σωματειου εργαζομενων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονιας Θ. Σαραφιδης

e-ptolemeos. gr

6 Απρ 2021

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα οι διακομιδές ασθενών COVID αυξήθηκαν κατά 70-80%, εκτός περιφέρειας, όπου μεταφέρονται ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία (Βέροια, Νάουσα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα). Η κατάσταση των ασθενών είναι καλή, διαχειρίσιμη, αλλά ο όγκος των ασθενών και ο χρόνος που αφιερώνουν τα ασθενοφόρα αν συνεχίσει έτσι, θα μας δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Προς το παρόν με τον σχεδιασμό που κάναμε μπορούμε να ανταποκριθούμε με δυσκολία. Μια καθημερινή βάρδια, έχει 35-45 περιστατικά και σήμερα ξεπερνάνε τα 80 στο 24ωρο. Είναι ελάχιστα τα άλλα περιστατικά. Το 80-90 αφορούν COVID», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews