ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/21

Στήριξη του ΕΚΑΒ Νάξου & AMEA Νάξου για αγορά καρέκλας με ερπύστριες μέσα από τη μετάδοση του Φωστήρας - Πανναξιακός

 

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Στήριξη του ΕΚΑΒ Νάξου και του ΑΜΕΑ Νάξου μέσα από τη μετάδοση του Φωστήρας - Πανναξιακός

sportcyclades.gr

18/04/2021

Διπλή κοινωνική δράση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Πανναξιακός μέσα από την ζωντανή μετάδοση του εκτός έδρας αγώνα με τον Φωστήρα.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε στο sportcyclades.gr τηλεοπτικός χρόνος προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά Ειδικής Αναπηρικής Καρέκλας με Ερπύστριες για το ΕΚΑΒ Νάξου, σε μια πρωτοβουλία του Πανναξιακού και του Ναξιώτη διαφημιστή κ. Δημήτρη Καρούση, όπως επίσης και της πώλησης λαμπάδων για την ενίσχυση του συλλόγου ΑΜΕΑ Νάξου.

Η ανακοίνωση:

To Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο., σεβόμενο την επιθυμία του κ. Κάρλοβιτς, αποφάσισε αντί στεφάνου, να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ στο λογαριασμό της ομάδας, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά Ειδικής Αναπηρικής Καρέκλας με Ερπύστριες για το ΕΚΑΒ Νάξου.

 Όσοι συντοπίτες μας, επιχειρήσεις του νησιού μας και Χορηγοί μας το επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ στον κάτωθι λογαριασμό με αιτιολογία 'ΑΜΑΞΙΔΙΟ':

ALPHA BANK ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. IBAN GR39 0140 6200 6200 0200 2007 326  Οι δωρητές θα διαφημιστούν δωρεάν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανναξιακού με το Φωστήρα, την Κυριακή 18/4.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτρη Καρούση και την DK ADVERTISING, για αυτή του την πρωτοβουλία.

Ενίσχυση και στον σύλλογο ΑΜΕΑ

Όλοι μαζί σκοράρουμε ένα γκολ ελπίδας!

Με συμπαίκτη τον Σύλλογος ΑΜΕΑ Νάξου χαρίζουμε όλοι μαζί χαμόγελα στα παιδιά!

Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της ομάδας, αγοράζοντας λαμπάδες του Πανναξιακού Α.Ο., τις οποίες επιμελήθηκαν με πολύ μεράκι οι άνθρωποι του Συλλόγου ΑΜΕΑ Νάξου.

Η συμβολική τιμή της λαμπάδας είναι 12 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου ΑΜΕΑ Νάξου.

Για να προμηθευτείτε κι εσείς τη λαμπάδα του Πανναξιακού και να χαρίσετε χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. , καθημερινά 17:00 - 21:00, στα τηλέφωνα 22850 23170 & ? 6987397157.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews