ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/4/21

Μαθητές «δηλωσίες» - Φαρμακοποιοί «προβοκάτορες» - Πολιτικοί «χιουμορίστες»

Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Μαθητές «δηλωσίες» - Φαρμακοποιοί «προβοκάτορες» - Πολιτικοί «χιουμορίστες»

tvxs.gr

 

Από Δευτέρα αναβιώνει, ως φάρσα, η διαδικασία της «δήλωσης». Μυριάδες μαθητές θα διαβεβαιώνουν εντύπως, αυτοί είτε οι κηδεμόνες τους, ότι αποκηρύσσουν όχι τον κομμουνισμό και τας παραφυάδας αυτού αλλά τον ιό και τις μεταλλάξεις αυτού.

Ασαφούς επιδημιολογικής στόχευσης η δοκιμασία, θα υλοποιείται πάντως ως εξής: Ο πιτσιρικάς θα διαβεβαιώνει υπευθύνως ότι το «έκανε» και δεν το έγραψε κανονικά ή δεν το έκανε σε άλλον ή ότι γενικώς κάνουν οι πιτσιρικάδες με τις αυστηρές εντολές του κράτους τους.

 

Εν συνεχεία θα διαβεβαιώνει ότι το «έκανε» με όλους τους κανόνες της τέχνης (lege artis), δεδομένου ότι οι προδιαγραφές του προϊόντος προυποθέτουν επαγγελματία χρήστη. Με τρίτη και μακρύτερη «δήλωση», θα διαβεβαιώνει ότι ανήκει στο κάτω από 50% ποσοστό φορέων που καταφέρνει να αποκαλύψει αυτό το test όταν μιλάμε για ασυμπτωματικούς. Επιστημονικώς, αυτό λέγεται μαζική απατηλή διαβεβαίωση, του ψευδώς αρνητικού.

Θα ξεκαρδιζόταν ο ιός μαζί μας, αν είχε χιούμορ! Ο κ Άκης Σκέρτσος, που διαθέτει ίση επιδημιολογική ειδημοσύνη με τον κ. Άκη Πετρετζίκη, σαφώς διαθέτει χιούμορ: «Μην τσιμπάτε, με όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ», μας καθησύχασε. Μαζί του χαρίεσσα και η κα Κεραμέως, η ανεξεταστέα, που θα έχει τώρα μια δεύτερη ευκαιρία. Γιατί στην πρώτη περίοδο κόπηκε, όταν διαβεβαίωσε μετά παρρησίας το κοινό ότι στα δημοτικά δεν κολλάει κι έγινε της κακομοίρας με την διασπορά, άνευ λόγου.

Είναι πολλοί οι πλακατζήδες σε αυτή την κυβέρνηση. Άλλος ειδικεύεται σε ανέκδοτα με λεωφορεία, άλλος με υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία και άλλος αποκαλύπτει τον κ Σωτήριο Τσιόδρα, ως Δούρειο Ίππο των δερματολόγων προκειμένου αυτοί να υποκλέψουνε την πελατεία των Ινστιτούτων!

Με χιούμορ αντιμετωπίζουν λοιπόν και τις αλλεπάλληλες εκρήξεις των μεσαίων. Δεν βάλανε μυαλό με την αντίδραση που προκάλεσε στους κόλπους δικαστών και εισαγγελέων η μεταχείριση της κας Τουλουπάκη. Δεν πρόσεξαν την κα Παγώνη της ΕΙΝΑΠ, οννεδίτισα από μαθήτρια που τους καταγγέλλει πια μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν είδαν τους Δακίτες της ΟΛΜΕ στα κάγκελα με την Υπουργό σχολαρχών, ιδιωτικών ΙΕΚ και κολλεγίων ή ακόμη καλύτερα τα ανέλυσαν και κατέληξαν ότι όλα αυτά τα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Φαίνεται, ότι στα διαλλείματα των φραξιομαχιών του, ο ΣΥΡΙΖΑ ανατινάζει κι από ένα έρεισμα της ΝΔ στην μεσαία τάξη, έτσι για να σπάσει κέφι …

Ακολουθούνε κι άλλοι πολλοί αλλά με τίποτε οι δημοσιογράφοι. Πρώτα θα ξεσηκωθούν οι Ειδικοί Φρουροί και μετά αυτοί. Μπορεί μάλιστα τα μονοφωνικά ΜΜΕ να ευθύνονται που δεν ακούνε τη βοή των μεσαίων οι κυβερνητικοί. Γιατί δεν ακούνε ούτε δικηγόρους, μηχανικούς, μαγαζάτορες ούτε φυσικά φαρμακοποιούς. Αυτούς τους τελευταίους, τους δαιμονοποίησαν ως κρυφοσυριζαίους, γιατί δεν δέχονταν να κάνουν τα φαρμακεία τους υποκαταστήματα του ΕΟΔΥ και μάλιστα δια τηλεοπτικής διαταγής εκ χειλέων, Άκη Σκέρτσου. Τρέχει τώρα ο πρωθυπουργός με την κόρη του στα φαρμακεία για να το μπαλώσει.

Η οξεία αυτή αντίφαση ΜΜΕ και μεσαίων εκφράστηκε εύγλωττα στην τηλεοπτική αναμέτρηση ΣΚΑΙ – Λουράντου. Θυμήθηκα την επικοινωνιακή τεχνική Ζιντάν που είχε περιγράψει για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε εμφανώς προκατειλημμένα και εχθρικά ΜΜΕ, ο αείμνηστος Δελαστίκ. Την θαυμάσαμε σε ελληνική τηλεοπτική παραλλαγή και πράγματι προκάλεσε ουρανομήκεις φωνές ενθουσιασμού στο φιλοθεάμον κοινό.

Κατ’ αυτήν πλησιάζεις ευγενικά και εντελώς απροειδοποίητα, χωρίς κομπασμούς και περιττές μεγαλοστομίες, και αιφνιδίως καταφέρεις βίαιο κτύπημα προτού προλάβουν τα ιερά παπαγαλάκια να καλύψουν την φωνή σου με τα κρωξίματα τους. Το «βγείτε έξω από το φαρμακείο μου!» ανέδειξε τον συντηρητικό και καθωσπρέπει μεσαίο, σε δεξιοτέχνη ύφους Ζινεντίν Λουράντ.

Ως Λουράντ ή ως  Ζιντάν, πολλοί μεσαίοι θα γελάσουν ακόμη πολύ … Όσοι τουλάχιστον εξ αυτών δεν καταλήξουν σε συνθήκες αποθήκης στον Ερυθρό, περιμένοντας το εμβόλιο.

Πηγή: tvxs.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews