ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/4/21

Εκπαίδευση ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στα πλαίσια της άσκησης --Πολυδεύκης--

 

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Εκπαίδευση ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στα πλαίσια της άσκησης --Πολυδεύκης-- (ΦΩΤΟ)

thessaliatv.gr

22/04/2021

 

Στο χώρο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στη Λαρισα ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος της άσκησης <<Πολυδεύκης>> όπου θα έχει την δυνατότητα να εκπαιδευτεί όλο το προσωπικό τόσο στο παράρτημα της Λαρισας αλλά και στα υπόλοιπα παραρτηματα της περιφέρειας Θεσσαλίας .

 

Εκπαίδευση ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στα πλαίσια της άσκησης --Πολυδεύκης-- (ΦΩΤΟ)

Το παρον στην άσκηση έδωσαν ο αναπληρωτής διοικητής τις 5ης ΥΠΕ  Τσιαούσης Ηλιας ,ο διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λαρισας  Κατσικονουρης Δημήτρης και η διευθύνουσα νοσηλευτικής  Ζησοπουλου Ντίνα, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Στάμνα Κωστα αλλά και τους εργαζόμενους .

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: thessaliatv.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews