ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/21

Το «ευχαριστώ» των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στον Κ. Ζέρβα για το έργο στην αντιμετώπιση της πανδημίας

 

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Το "ευχαριστώ" των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στον Κ. Ζέρβα για το έργο στην αντιμετώπιση της πανδημίας

makthes.gr

14/04/2021 17:29

 

Το δικό τους ευχαριστώ προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα για τις πρωτοβουλίες και το έργο του στο πλαίσιο της προσπάθειας να αντιμετωπιστεί η πανδημία είπαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Ειδικότερα, με ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με πλακέτα “για την πολύτιμη στήριξη, τον σχεδιασμό και το έργο που επιτελεί στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση των υπηρεσιών κατά της covid-19 που παρέχονται τόσο στους πολίτες της Θεσσαλονίκης όσο και στο σύνολο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ”. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Χρήστο Αγγελίδη, που τον επισκέφθηκε μαζί με τον Ταμία της Ομοσπονδίας Χρήστο Βεντούλη.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζόμενων του Δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ εξήρε την προσφορά των υγειονομικών και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ για την καθημερινή μάχη που δίνουν απέναντι στην covid-19.

Πηγή: makthes.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews