ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/21

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ποιοι θα εμβολιασθούν τις επόμενες εβδομάδες – Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες και οι ηλικίες

 

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ποιοι θα εμβολιασθούν τις επόμενες εβδομάδες – Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες και οι ηλικίες

healthreport.gr

 

Ποιοι έχουν σειρά για εμβολιασμό τις επόμενες ημέρες

Ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμό και για περισσότερες ηλικιακές ομάδες. Ήδη σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ξεκινά άμεσα ο εμβολιασμός για νεότερους συμπολίτες μας αλλά και για άτομα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Όλες οι ηλικίες

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΦΥ Μάριος Θεμιστοκλέους:

-Την Τετάρτη στις 14.4.21 η χώρα μας παραλαμβάνει 33.600 δόσεις του νέου εμβολίου της Johnson & Johnson τα οποία θα ξεκινήσουν να γίνονται από τη Δευτέρα 19.4.2021.

-Παράλληλα από το περασμένο Σάββατο άνοιξε η πλατφόρμα και για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών. Πλέον μάλιστα θα μπορούν να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια και όχι μόνο με αυτό της AstraZeneca.

-Στις 16 Απριλίου και μέχρι 19.4.2021 θα γίνει σταδιακά  το άνοιγμα της πλατφόρμας για την ομάδα με υποκείμενα νοσήματα  ώστε να μπορούν να κλείνουν ραντεβού για το εμβόλιο. Αφορά στις ηλικίες 18-59 ετών ανάλογα με το νόσημα από το οποίο πάσχουν. Η συγκεκριμένα ομάδα αφορά 800.000 συμπολίτες μας σύμφωνα με τον κ.Θεμιστοκλέους.

-Την επόμενη εβδομάδα 21 Απριλίου ξεκινά η διαδικασία για τους εκπαιδευτικούς που θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού αλλά και όσους είναι  55-59 ετών.

-Το Σάββατο 24 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 50-54 ετών.

Πηγή: healthreport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews