ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/4/21

Ασθενοφόρο του Ελληνικού Στρατού και Κινητό Χειρουργείο για την περίπτωση εργατικού ατυχήματος στην Ελευσίνα

 

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Ασθενοφόρο του Ελληνικού Στρατού και Κινητό Χειρουργείο για την περίπτωση εργατικού ατυχήματος στην Ελευσίνα

dytikesmaties.gr

16/04/2021

 

Μόνο τετελεσμένη δεν πρέπει να θεωρείται από τον Δήμο Ελευσίνας, η απόφαση του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το Θριάσιο και τη μετατροπή του σε νοσοκομείο covid.

Έτσι και ενώ εκκρεμεί να ενημερώσει το Υπουργείο την τοπική κοινωνία για τον χρονικό ορίζοντα αυτής της μετατροπής, ο Δήμος Ελευσίνας συνέχισε να ζητά απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξεύρεση λύσης. 

Είχε προηγηθεί η ικανοποίηση του αιτήματος για ενίσχυση του Κ.Υ Ελευσίνας με κρίσιμες ειδικότητες σε 24ωρη βάση. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής, είναι ο Ελληνικός Στρατός να διαθέσει κινητό χειρουργείο και κινητή μονάδα ασθενοφόρου, που βρίσκονται ήδη σταθμευμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, επισκέφτηκε το στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό τις προηγούμενες ημέρες, δηλώνοντας τους την προσωπική του εκτίμηση αλλά και υπενθυμίζοντας την ανάγκη της παρουσίας τους εκεί.

Παράλληλα, ο Αργύρης Οικονόμου, επιμένει να ζητά συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Δημάρχους των όμορων περιοχών και τον σύλλογο των εργαζομένων, καθώς η υπόθεση του Θριασίου Νοσοκομείου αφορά το Θριάσιο Πεδίο συνολικά.

Πηγή: dytikesmaties.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews