ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/21

Το ΕΚΑΒ Σκιάθου αποκτά από σήμερα ασθενοφόρο μικρού όγκου

 

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

EKABNews

 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ ΑΠΟΚΤΑ από ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ! Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ και ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ ΕΠΙ του EXPRESS SKIATHOS (ΦΩΤΟ)

voliotaki.gr

25/04/2021

 


AYTH THN ΩΡΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΣΚΙΑΘΟ ΜΕ ΤΟ  ΕΧPRESS SKIATHOS Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ, Ο ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΕΤΗ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ.

Πηγή: voliotaki.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews