ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/4/21

Ένα ολοκαίνουριο ασθενοφόρο, στον στόλο του ΕΚΑΒ Πάτρας

Μεγάλη Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Ένα ολοκαίνουριο ασθενοφόρο, στον στόλο του ΕΚΑΒ Πάτρας – ΦΩΤΟ

thebest.gr

 

Πομώνης Γιάννης

Αναμένονται συνολικά 14

Το πρώτο από τα 14 συνολικά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας, μετά από μια δύσκολη διαγωνιστική διαδικασία, πέρασε τελικά στις 14.30 μετά το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, την πύλη του ΕΚΑΒ Πάτρας. Η άφιξη του οχήματος ήταν αποτέλεσμα προσπαθειών και συμβολής εκτός των άλλων, της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ και του πρόεδρου της  Νίκου Παπαευσταθίου.

Η εξέλιξη αυτή προσθέτει ένα ακόμη μέσο στην άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις ανάγκης, στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, ενώ την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και οι διασώστες του ΕΚΑΒ με έδρα την αχαϊκή πρωτεύουσα. "Τα καλύτερα έπονται" λένε οι ίδιοι και εύχονται "Καλό Πάσχα"!

Πηγή: thebest.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews