ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/21

Ένα νέο ασθενοφόρο στην Κεφαλονιά! Βράβευσαν τον Αυστριακό δωρητή (εικόνες)

 

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

EKABNews


Ένα νέο ασθενοφόρο στην Κεφαλονιά! Βράβευσαν τον Αυστριακό δωρητή (εικόνες)

inkefalonia.gr

5/4/2021

Σήμερα το πρωί στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Κεφαλληνίας, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του κ. Armin Kathan για τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου προς το ΕΚΑΒ  Κεφαλονιάς.

Για τον δωρητή μίλησαν και τον συγχάρηκαν ο Αντιπερειφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, η Δ/ντρια της Τρίτης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, Αγγελική  Κανελλοπούλου και ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας  Ελειού Πρόνων, Διονύσιος Παπαδάτος.

Συγκεκριμένα ο Αντιπερειφερειάρχης είπε για τον κ. Armin ότι είναι ένας καταξιωμένος αρχιτέκτονας από την Αυστρία που από την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι του στην Κεφαλονιά την αγάπησε και δεν σταματά να προσφέρει όπου μπορεί.

Τον κ. Armin Kathan βράβευσε και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ελειού Πρόννων για την πολύτιμη συνεισφορά και υποστήριξη του με την παράδοση εξοπλισμού καθώς και ενός τηλεσκοπίου.

Στο τέλος, του προσέφεραν τιμητικές πλακέτες ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την αγάπη και την προσφορά του προς το νησί μας.

Εικόνες: Σπύρος ΣακαλήςΟ κ. Armin προσέφερε και ένα ακόμα δώρο στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ελείου Πρόνων, ένα τηλεσκόπιο ώστε να παρακολουθούν πιθανή έναρξη φωτιάς.


Πηγή: inkefalonia.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews