ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/4/21

Η ΑΔΕΔΥ Με αφορμή τη συνάντηση της Ε.Ε της Α.Δ.ΕΔ.Υ. με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κ. Φώφη Γεννηματά

 


Κ. Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

EKABNewsΠραγματοποιήθηκε σήμερα, 26/04/21, συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την Πρόεδρο του κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, ύστερα από αίτημα της Συνομοσπονδίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ενημέρωσε αναλυτικά την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τις αντιλαϊκές και αντεργατικές ρυθμίσεις που προωθεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά (Κατάργηση 8ώρου, κατάργηση Ν.1264/82, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, αύξηση υπερωριών, περαιτέρω περιορισμός της συνδικαλιστικής δράσης κλπ) και ζήτησε τη στήριξη του κόμματός της στις θέσεις μας.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο συντηρητική λαίλαπα, τόνισε ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη με την κατάργηση του 8ώρου και των συλλογικών συμβάσεων και δήλωσε ότι το ΚΙ.ΝΑ.Λ., εφόσον βρεθεί στην Κυβέρνηση, με οποιοδήποτε τρόπο, θα  καταργήσει το συγκεκριμένο νομοθέτημα. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι θα στηρίξει τις θέσεις μας τόσο μέσα στη Βουλή, όσο και τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν.

Οι συναντήσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τα πολιτικά κόμματα θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Πηγή : adedy.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews