ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/21

Νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως για εργαζόμενους στο δημόσιο

 

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα

kpolykentro.gr

 

Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, εκπαιδευτικό και ερευνητικό Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ συνεχίζει να διοργανώνει εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζόμενους στο δημόσιο, μέσω φιλικής προς το χρήστη πλατφόρμας, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Ενίσχυση της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ» της Πράξης «Δράσεις Ενίσχυσης της Επιχειρησιακής και Διοικητικής Ικανότητας των Δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2014-2020».

Ο νέος κύκλος προγραμμάτων έχει τίτλο: «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εκπροσώπων εργαζομένων στο Δημόσιο. Επικοινωνία και τεχνικές διαπραγμάτευσης» με έμφαση στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Επικοινωνία και Διαχείριση Συγκρούσεων
  • Χρήση Κοινωνικών Δικτύων και ΤΠΕ
  • Οργάνωση, ανάπτυξη Οργανώσεων εργαζομένων και Παρακίνηση μελών

Τονίζεται ότι τα επιμορφωτικά προγράμματα του Κοινωνικού Πολύκεντρου δεν έχουν δίδακτρα και υποστηρίζονται από έμπειρο εκπαιδευτικό και επιστημονικό προσωπικό. Επίσης, στους συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν τον κύκλο επιμόρφωσης παρέχεται βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Δες λεπτομέρειες και κάνε αίτηση τώρα.

Πηγή: kpolykentro.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews