ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/4/21

Τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου ευχαριστεί δημόσια ο Πάνος Παπαδόπουλος

 

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου ευχαριστεί δημόσια ο Πάνος Παπαδόπουλος

karvasaras.gr

21/04/2021

 

Τον Υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου Γιάννη Χρα ευχαριστεί δημόσια με δήλωσή του ο Διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου και Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, Πάνος Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, «η συνεργασία μας θα συνεχισθεί πάντοτε στην κατεύθυνση βελτίωσης των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου και τον υπεύθυνο του κ. Ιωάννη Χρά για τα καλά λόγια του αναφορικά με την υποστήριξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» σχετικά με την γενικότερη λειτουργία του τομέα.

Θέλω με τη σειρά μου να τονίσω ότι η όποια συνεργασία μας θα συνεχισθεί πάντοτε στην κατεύθυνση βελτίωσης των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας, που ο τομέας ΕΚΑΒ Μεσολογγίου χρόνια τώρα με συνέπεια και υπευθυνότητα υπηρετεί και ειδικότερα την δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας COVID-19.

Αν. Διοικητής

Νοσηλευτικής Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

 

Πηγή: karvasaras.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews