ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/4/21

Τιμητική πλακέτα στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Facebook Σοφία Νικολάου

15/04/2021

 

Είναι μεγάλη η τιμή́ που μας έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού του ΕΚΑΒ να βραβεύσει τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για το έργο που έχει επιτελέσει τους δύσκολους μήνες της πανδημίας.

Με συγκίνηση δέχθηκα το βραβείο τους γιατί αφορά στο σύνολο του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας, τις προσπάθειες που κάνουμε καθημερινά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας αλλά και τις γενικότερες δράσεις που συντείνουν στον σωφρονισμό και την επανένταξη των κρατουμένων, κι όχι στην τιμωρητικότητα.

Είναι πολλαπλάσια η τιμή όταν το βραβείο αυτό δίνεται από τους καθημερινούς ήρωες του ΕΣΥ, τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι προσφέρουν σπουδαίο έργο στους πολίτες.

Συζητήσαμε με τον πρόεδρο της ΠΟΠΕΚΑΒ, Χρ. Αγγελίδη, τον Ταμία, Χρ. Βεντούλη και τον Γ.Γ., Ι. Γούλα, ένα πλαίσιο συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας με το ΕΚΑΒ.

Θα ξεκινήσουμε με εθελοντικά μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στους εργαζόμενους στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Εύχομαι καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν, όχι μόνο τώρα με την πανδημία αλλά και πάντα, καθώς είναι οι πολύτιμοι φρουροί της υγείας όλων μας.

 

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Παρατήρησα, ότι κάθε μέλος της "Ομοσπονδίας"φωτογραφίζεται με μια πλακέτα. Σαν να έχει επιλέξει ο καθένας κάποιο δημόσιο πρόσωπο, για να βγάλουν selfie. Εύχομαι και στο κόψιμο κορδελας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews