ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/4/21

Πασχαλιάτικο καλάθι από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

Μ. Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

EKABNews


Πασχαλιάτικο καλάθι από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

astratv.gr

29/04/2021

 

Με ένα καλάθι πασχαλινά εδέσματα επισκέφθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης 29 Απριλίου αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν. Μαγνησίας το Επιμελητήριο Μαγνησίας.Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Δαρειώτης και ο αντιπρόεδρος Απόστολος Σαμαράς είχαν ολιγόωρη συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα του Επιμελητηρίου Βασίλη Ζαχείλα, τον Οικονομικό Επόπτη Νίκο Αγγελέτο και το μέλος της Δ.Ε. Θέκλα Καμμένου, όπου και τους ευχαρίστησαν για την προσφορά και στήριξη που παρείχαν όλο το δύσκολο γι’ αυτούς διάστημα της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνέδραμε για πρώτη φορά την δύναμη του ΕΚΑΒ Μαγνησίας τον Απρίλιο του 2020 όπου μετά από απόφαση της Δ.Ε. χορήγησε στα μέλη των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ προστατευτικές μάσκες και φόρμες για τον covid-19.

Ακολούθησε πρωτοβουλία για την παροχή θερμομέτρων και άλλου εξοπλισμού που αιτήθηκε ο Σύλλογος στην προσπάθεια διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης.

Όπως άλλωστε σημείωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δαρειώτης «το Επιμελητήριο Μαγνησίας ήταν αυτό που άνοιξε πρώτο τον κύκλο της αλληλεγγύης και ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματά μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και εμείς με την σειρά μας στις πολύ δύσκολες εργασιακές για εμάς συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αμέσως μετά, το καλό παράδειγμα ακολούθησαν και άλλοι φορείς τους οποίους και ευχαριστούμε».

Από την πλευρά τους τα μέλη της Δ.Ε. υπογράμμισαν ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ως κοινωνός των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, θα είναι πάντα αρωγός σε όποιο κάλεσμα του Συλλόγου.

Πηγή: astratv.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews