ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/4/21

Καρέκλες με ερπύστριες δώρισε στο ΕΚΑΒ Μαγνησίας η Κτηνοτροφική Μαγνησίας Α.Ε., Βίντεο

 

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Βόλος: Καρέκλες «ερπύστριες» στη δύναμη του ΕΚΑΒ

TheNewspaper Η αληθινή εφημερίδα

12 Απρ 2021

 

Καρέκλες με ερπύστριες δώρισε στο ΕΚΑΒ η Κτηνοτροφική Μαγνησίας Α.Ε.

e-thessalia.gr

12/04/2021

 

Πέντε καρέκλες με ερπύστριες, αξίας 10.000 ευρώ δώρισε στο ΕΚΑΒ η Κτηνοτροφική Μαγνησίας Α.Ε προκειμένου να βοηθήσει τα πληρώματα των ασθενοφόρων στη μεταφορά ασθενών από σκάλες, ιδιαίτερα σε κτίρια που δεν διαθέτουν ασανσέρ. Οι πέντε ειδικές καρέκλες θα εξοπλίσουν ισάριθμα ασθενοφόρα στον Βόλο. Πρόκειται για τα τέσσερα ασθενοφόρα δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και το ένα ασθενοφόρο δωρεά της ΕΒΟΛ.

Η υφυπουργός Παιδείας Zέττα Μακρή ανέφερε ότι ήταν πολύ σημαντική η ανταπόκριση στο αίτημα του ΕΚΑΒ που μετέφερε η ίδια. “Η Κτηνοτροφική Α.Ε που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή μας, στη μνήμη του συνεταίρου Γιώργου Αλέγρου έκανε αυτή τη σημαντική δωρεά. Πρόκειται για καρέκλες που με μηχανικό τρόπο επιτρέπουν τη μεταφορά ασθενών με ασφαλή και σύγχρονο τρόπο. Εγώ μετέφερα το αίτημα και η ανταπόκριση ήταν όχι απλώς άμεση” δήλωσε.

 

Ο Κώστας Σταμνάς, διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ευχαρίστησε την υφυπουργό Παιδείας για την προσφορά της να βοηθήσει και την εταιρεία που έκανε τη δωρεά. Ανέφερε ότι πρόκειται για ειδικές καρέκλες που θα χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά ασθενών σε σκάλες (ανάβαση και κατάβαση). “Θα διευκολύνει τα πληρώματα των ασθενοφόρων, δεν θα υπάρχουν μικροτραυματισμοί και η μεταφορά των ασθενών θα γίνεται με ευκολότερο τρόπο.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαρειώτης τόνισε ότι οι καρέκλες θα βοηθήσουν τους διασώστες για τα περιστατικά που βρίσκονται σε κτίρια χωρίς ασανσέρ. “Είναι πολύ μεγάλη η καταπόνηση στην σπονδυλική μας στήλη. Η κινητοποίηση της κ. Μακρή ήταν άμεση και βρήκε γρήγορα τον χορηγό”.

Πηγή: e-thessalia.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Οι "κτηνοτρόφοι" -που τους ευχαριστούμε- μας δείχνουν την εργονιμία γιατί στην υπηρεσία μυαλά πρωτοπόρα δεν υπάρχουν
    Ευχαριστούμε και πάλι την εταιρία Κτηνοτροφική Μαγνησίας Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews