ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/4/21

Δωρεά ενός ασθενοφόρου οχήματος για το Παράρτημα ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

 

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

EKABNews

 

 

voria.gr


Η κα Σοφία Καπετανίδου δώρισε την Πέμπτη ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο οχήμα - Κινητής Ιατρικής Μονάδας στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης η παραλαβή, από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Παπαευσταθίου Νίκο, της δωρεάς ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος-Κινητής Ιατρικής Μονάδας (ΚΙΜ) από τη κα Καπετανίδου Σοφία την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021.

«Η συγκεκριμένη δωρεά της κας Καπετανίδου, που πραγματοποιήθηκε εις μνήμην του αδερφού της Καπετανίδη Ευάγγελου, αντικατοπτρίζει την έμπρακτη αναγνώριση του κοινωνικού έργου που επιτελούν καθημερινά οι διασώστες, οι γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές του ΕΚΑΒ, επιχειρώντας 24 ώρες το 24ώρο, για να σώσουν ανθρώπινες ζωές», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το νέο αυτό ασθενοφόρο-ΚΙΜ, «θα ενισχύσει καθοριστικά τη δύναμη του παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης που, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της εξέλιξης της πανδημίας του Sars-Cov-2 στη Βόρεια Ελλάδα», επισημαίνεται.

Στην εκδήλωση παραλαβής της δωρεάς παραβρέθηκαν επίσης η η Διευθύντρια του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κα Καραμπελίδου Χριστίνα, η Διευθύντρια-Συντονίστρια του Παραρτήματος του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα (ΚΕΠΥ-Β.Ελλάδας) κα Λεπτοκαρίδου Τζίνα, διασώστες και γιατροί του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews