ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/21

ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας: Οκτώ στις δέκα διακομιδές ασθενών είναι με κορονοϊό

 

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

EKABNews

 

ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας: Οκτώ στις δέκα διακομιδές ασθενών είναι με κορονοϊό

prlogos.gr

8/4/2021

 

Μεγάλη αύξηση που ξεπερνά το 70%, καταγράφεται στις διακομιδές των περιστατικών COVIT-19 στην Δυτ. Μακεδονία, ενώ 10 έως 12 είναι ανά βάρδια, τα διαθέσιμα ασθενοφόρα σε όλη την Περιφέρεια, για να καλύψουν τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες, στις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

 

Αυτό τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας, Θωμάς Σαραφίδης, ζητώντας από το Υπουργείο Υγείας, την διάθεση επιπλέον ασθενοφόρων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην περιοχή, καθώς και την μονιμοποίηση όλου του επικουρικού προσωπικού.

Ο κ. Σαραφίδης χαρακτήρισε ως «οριακά διαχειρίσιμη» την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις δομές και το σύστημα υγείας στην περιοχή και ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «8 στα 10 περιστατικά διακομιδών ασθενών από το ΕΚΑΒ στην Δυτ. Μακεδονία , αφορούν τον COVIT-19 και ύποπτα κρούσματα.

Πηγή:ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Πηγή: prlogos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews