ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/4/21

Φώτης Σερέτης και Γιώργος Χατζής στο ΕΚΑΒ Λαμίας

 

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Φώτης Σερέτης και Γιώργος Χατζής στο ΕΚΑΒ Λαμίας

lamiareport.gr

8/4/2021

 

Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Λαμίας του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του Δημάρχου Μακρακώμης.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει το ΕΚΑΒ ΛΑΜΙΑΣ με τους Αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής μας, καθώς και την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη του επικεφαλής της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη.

Η συζήτηση εστιάστηκε στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα με τις διακομιδές, κυρίως των περιστατικών Covid 19, στη δυτική Φθιώτιδα, μεταξύ του  Εκαβ και του Κ.Υ. Μακρακώμης.

 

«Οι συνάδελφοι διασώστες συνεχίζουν να δίνουν 24 ώρες το 24ωρο μάχη με τον κορωνοϊό, καλύπτοντας ταυτόχρονα και όλα τα υπόλοιπα περιστατικά. Ως σωματείο εργαζόμενων θεωρούμε ότι τόσο ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, όσο και ο Δήμαρχος Μακρακώμης, έδειξαν έμπρακτα και με την επίσκεψη τους στο ΕΚΑΒ, ότι αναγνωρίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο των διασωστών - πληρωμάτων ασθενοφόρων στο χώρο της προνοσοκομειακής φροντίδας και τη διαχείριση των ασθενοφόρων βρίσκοντας γρήγορα λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται, Για ακόμη μια φορά τους ευχαριστούμε...», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λαμίας, Δημήτρης Χαλεπλής.

Πηγή: lamiareport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews