ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/21

Νοσοκομείο Σερρών: Επαναλειτουργεί από Μάιο το Τμήμα Αναισθησίας και Οδοντοθεραπείας για ΑμΕΑ

 

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Νοσοκομείο Σερρών – Επαναλειτουργεί από Μάιο το Τμήμα Αναισθησίας και Οδοντοθεραπείας για ΑμΕΑ

serrespost.gr

16/04/2021

 

Από Φανή Ασπογαλή

Στο πλαίσιο της σταδιακής επαναλειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των χειρουργείων ένα ακόμα τμήμα του Νοσοκομείου Σερρών, που στο παρελθόν ήταν και το μοναδικό στο είδος του, επαναλειτουργεί.

Ο Διευθυντής της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, κ. Χαρίλαος Λώτης αναισθησιολογος – παιδοαναισθησιολογος, με τη σύμφωνη γνώμη και χωρίς δεύτερη σκέψη των διοικητικά προϊσταμένων τού (ΕΚΑΒ, 4ΥΠΕ, Υπουργείο Υγείας) θα πραγματοποιεί από τον Μάιο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και με ενημέρωση της διοίκησης του Νοσοκομείου, αναισθησία και οδοντοθεραπεία σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

 

Επαναλειτουργεί ένα τμήμα, το οποίο ξεκίνησε με πρωτοβουλία του κ. Λώτη πριν περίπου οχτώ χρόνια και στο παρελθόν δεχόταν ασθενείς όχι μόνο από όμορους Νομούς αλλά από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Με ευαισθησία προς το συνάνθρωπο και παρά τον αυξημένο φόρτο υποχρεώσεων ο διευθυντής της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ επιστρέφει σε ένα τμήμα που βρίσκεται στο πλάι των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) αλλά και στις οικογένειες τους, αναγνωρίζοντας το μεγάλο και δυσεπίλυτο πρόβλημα της οδοντιατρικής περίθαλψης τους.

Πηγή: serrespost.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews