ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/21

Αεροδιακομιδή covid και συνεχή περιστατικά κοροναϊού! Τρέχει και δεν φτάνει το ΕΚΑΒ στα Χανιά

 

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Αεροδιακομιδή covid και συνεχή περιστατικά κοροναϊού! Τρέχει και δεν φτάνει το ΕΚΑΒ

parakritika.gr

1/4/2021

 

Αγώνας δρόμου για τον Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ -και- το βράδυ της Πέμπτης, μεταφέροντας στο Νοσοκομείο Χανίων περιστατικά covid.

Εκτός των κλινικών covid και των δύο ΜΕΘ κοροναϊού, όπου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν καθημερινή μάχη, και ο Τομέας Χανίων του ΕΚΑΒ πιέζεται αρκετά.

Χαρακτηριστικό το βράδυ της Πέμπτης, με την τριπλή βάρδια των ασθενοφόρων να μεταφέρουν περιστατικά covid το ένα μετά το άλλο.

Θετικό περιστατικό στην πόλη των Χανίων, θετικό περιστατικό βαριάς μάλιστα μορφής σε Δήμο της ενδοχώρας, αλλά και μία αεροδιακομιδή, ήταν ανάμεσα στις άλλες… ορισμένες από τις “σκηνές του επεισοδίου” της Πέμπτης για τον τοπικό Τομέα.

Αναφορικά με την αεροδιακομιδή, τα Χανιά ήταν ο τρίτος σταθμός για περιστατικό κοροναϊού, που χρειάστηκε να μεταφερθεί αεροπορικώς από την Σύρο.

Η πρώτη επιλογή της Αθήνας, όπως και η δεύτερη του Ηρακλείου, αποκλείστηκαν λόγω της υψηλής πληρότητας σε όλες τις κλινικές covid και έτσι επιλέχθηκε η αεροδιακομιδή του περιστατικού μέσα σε ειδική κάψουλα στα Χανιά, όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χανίων.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Πηγή: parakritika.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews