ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/21

Βραζιλία: Νοσοκόμες παρηγορούν ασθενείς με COVID με έναν συγκινητικό τρόπο

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

EKABNews

 

voria.gr

 

«Το χέρι του Θεού» ονόμασε ένας δημοσιογράφος τον τρόπο με τον οποίο νοσοκόμες της Βραζιλίας στέκονται δίπλα σε ασθενείς με κορωνοϊό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από εχθές ένα συγκλονιστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο από νοσοκομείο της Βραζιλίας, που μαστίζεται από την πανδημία του κορωνοϊού, καταγράφοντας ρεκόρ θανάτων.

Νοσοκόμες της Βραζιλίας γεμίζουν γάντια με ζεστό νερό και τα τοποθετούν στις παλάμες των ασθενών με κορωνοϊό για να έχουν την αίσθηση ότι κάποιος τους κρατάει το χέρι και ότι δεν είναι μόνοι τους τη δύσκολη στιγμή της αρρώστιας.

Η είδηση έγινε γνωστή με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία που μοιράστηκε ένας δημοσιογράφος στο Twitter που δείχνει τα διογκωμένα γάντια που κρατούν τα χέρια ενός ασθενούς με COVID-19.

Η λεζάντα της συγκινητικής ανάρτησης γράφει: «"Το χέρι του Θεού" - νοσοκόμες που προσπαθούν να παρηγορήσουν απομονωμένους ασθενείς σε ένα θάλαμο απομόνωσης Covid της Βραζιλίας. Δύο γάντια μίας χρήσης δεμένα, γεμάτα ζεστό νερό, προσομοιώνοντας την αδύνατη ανθρώπινη επαφή. Χαιρετισμός σε αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή και μια έντονη υπενθύμιση της απαίσιας κατάστασης στον κόσμο μας».

Πηγή: voria.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews