ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/21

Οι πρώτοι ασθενείς έφτασαν στη EUROMEDICA από το Μαμάτσειο- Συνεχείς διακομιδές από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

 

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

EKABNews

 

Οι πρώτοι ασθενείς έφτασαν στη EUROMEDICA από το Μαμάτσειο- Συνεχείς διακομιδές από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

e-ptolemeos.gr

14/04/2021 | 13:41

 

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι διακομιδές ασθενών από το Νοσοκομείο Κοζάνης, προς την ιδιωτική κλινική Euromedica , θέτοντας έτσι σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο αποσυμφόρησης του Μαμάτσειου, ώστε να αντιμετωπιστεί η έξαρση της πανδημίας και να δημιουργηθούν νέες κλίνες covid.

Τα πρώτα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν παραλάβει ήδη τους ασθενείς από το Μαμάτσειο και σε συνεχή συντονισμό μεταφέρουν τα καθαρά περιστατικά στην κλινική EUROMEDICA.

Όπως αναφέρθηκε από χθες, το σχέδιο προβλέπει αρχικώς περίπου 25 διακομιδές με όριο τους 35-40 ασθενείς και αρκετούς γιατρούς- ιδιώτες να αναλαμβάνουν υπηρεσία στην κλινική.

Ζήσης Πιτσιάβας

Πηγή: e-ptolemeos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews