ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/21

Ευχαριστήρια επιστολή προς τo Νοσοκομείο Γρεβενών και τους Διασώστες του ΕΚΑΒ

 

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

EKABNews


Ευχαριστήρια επιστολή προς τo Νοσοκομείο Γρεβενών και τους Διασώστες του ΕΚΑΒ.

greveniotis.gr

16/04/2021

 

Αισθάνομαι   βαθιά την υποχρέωση να να ευχαριστήσω δημόσια τους γιατρούς και ιδιαίτερα τον  Δ/τη της Παθολογικής Κλινικής, κ.Κ.Μαγιάννη, το νοσηλευτικό προσωπικό,  τους εργαζόμενους καθώς και την Διοίκηση του του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών,  για την άψογη και εξαιρετικά ανθρώπινη αντιμετώπιση και φροντίδα της  μητέρας μου στις τελευταίες δύσκολες στιγμές της ζωής της .

Τέλος για  τους αγωνιστές της πρώτης γραμμής, τους  Διασώστες του ΕΚΑΒ να τονίσω ότι.. όσα «ευχαριστώ» και να πώ είναι λίγα... για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους στο  έργο που νυχθημερόν επιτελούν με υπομονή και χαμόγελο . Ελπίζω η πολιτεία να δει πως οι «ήρωες» δεν ζούνε με ευχές και να δώσει άμεσες λύσεις σε όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Εύχομαι σε όλους υγεία και κουράγιο στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Με εκτίμηση

Βλαχόπουλος Γιώργος

 

Πηγή: greveniotis.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews