ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/4/21

To Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ ήταν για ακόμα μια φορά εκεί, Βίντεο

 

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

EKABNews

 

To Τμήμα Μοτοσυκλετών Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ ήταν για ακόμα μια φορά εκεί (vid)

policenews.eu

23/04/2021

 

Ανταπόκριση των Μηχανών του ΕΚΑΒ σε περιστατικό με αναφερόμενο μαχαίρωμα στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή της οδού Πειραιώς με την Γερανίου, τις 12 Απριλίου 2021

Ο τραυματίας έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα στο αριστερό ζυγωματικό και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για περεταίρω αντιμετώπιση.

ΕΚΑΒ (Μ9 και Μ21) Μαχαίρωμα Πειραιώς και Γερανίου, Ομόνοια

Apostolos Damkalis


Πηγή: policenews.euAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Οπωσδήποτε κι οι μηχανές που συνεπικουρούν το έργο των διασωστών στα ασθενοφόρα. Ωστόσο, αυτό που οφείλουμε όλοι να τονίζουμε, αλλά και να στηρίζουμε είναι όλοι εκείνοι οι διασώστες του 24ωρου, οι οποίοι με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και οποιονδήποτε τρόπο, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όχι ως επίλεκτη μονάδα στρατιωτών, αλλά ως απλοί στρατιώτες, με οπλισμό, την ψυχή και το σώμα. Το γιατί και το διότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews