ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/5/21

Ηράκλειο: Στο «κόκκινο» «100» και ΕΚΑΒ τις νύχτες για την παραλιακή λεωφόρο

 

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Στο "κόκκινο" «100» και ΕΚΑΒ τις νύχτες για την παραλιακή λεωφόρο

cretalive.gr

 

Και νέο περιστατικού βαρύτατου ξυλοδαρμού ερευνά το τελευταίο 24ωρο η ΕΛ.ΑΣ

Συχνά-πυκνά καταγράφονται πλέον φασαρίες και ξυλοδαρμοί τις νύχτες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στην περιοχή πέριξ του Ξενία, κυρίως από Τετάρτη έως Σάββατο, όπως αποκαλύπτουν οι κλήσεις σε «100» και ΕΚΑΒ.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες πολίτες που βρίσκουν διέξοδο στην περιοχή, η οποία προσφέρεται αλήθεια για αποσυμπίεση λόγω της θάλασσας και του ανοιχτού υπαίθριου χώρου, υπάρχουν περιθωριακά και παραβατικά άτομα που εκμεταλλευόμενα τις συνθήκες συνωστισμού και την «κάλυψη» του συγκεντρωμένου πλήθους σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ, προκαλούν εντάσεις και φασαρίες.

Κάτοικοι που ζουν στην περιοχή έχουν φθάσει στο Αμήν. «Κάντε κάτι, θα τρελαθούμε» εκλιπαρούσαν στο “100”. «Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε», «δεν μπορεί να ηρεμήσει ο κατάκοιτος πατέρας μου», «δεν μπορεί να διαβάσει το παιδί μου που δίνει εξετάσεις…».

Περίοικοι σε απελπισία. Καταστάσεις που οι περισσότεροι αγνοούμε επειδή δεν τις βιώνουμε.

«Γύρισε η γλώσσα του»

Τη νύχτα του Σαββάτου οπότε και εκτυλίχθηκαν τα όσα συνέβησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, είχαν προηγηθεί 22 κλήσεις για διατάραξη από περίοικους αλλά και κλήσεις προς το ΕΚΑΒ για την παραλαβή των τραυματιών. Το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με μαρτυρίες, παρέλαβε τέσσερις τραυματίες μετά από συμπλοκή μεταξύ τους. Ο ένας τραυματίας, όπως λένε οι πληροφορίες, ήταν πολύ σοβαρά καθώς είχε γυρίσει η γλώσσα του και τον διέσωσε γιατρός του πληρώματος.

Την Πέμπτη πριν από το επίμαχο Σάββατο είχε σημειωθεί και άλλο σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού, ενώ τις Αρχές το τελευταίο 24ωρο απασχολεί ο βαρύτατος τραυματισμός Παλαιστίνιου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να διεξάγουν σοβαρές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αξιοποιώντας κάμερες και μαρτυρίες.

Πηγή: cretalive.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews