ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/21

Δωρεά 100 κουτιών με χειρουργικά γάντια και απολυμαντικών του ΕΒΕ Καρδίτσας στο ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Δωρεές του ΕΒΕ Καρδίτσας στο ΕΚΑΒ και στην πρωταθλήτρια Α. Ντρισμπιώτη

karditsalive.net

27/05/2021

 

Την δωρεά 100 κουτιών με χειρουργικά γάντια και απολυμαντικών στο Παράρτημα Καρδίτσας του ΕΚΑΒ αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας μετά από σχετικό αίτημα του Ειδικού Κέντρου για την προστασία των στελεχών του αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας COVID-19.

Επίσης, το Δ.Σ. στη σημερινή του συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ενέκρινε και την αγορά γυμναστηριακού εξοπλισμού που θα δοθεί στην Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η επιλογή του εξοπλισμού θα γίνει σε συνεννόηση με την αθλήτρια.

Όπως ειπώθηκε από τον Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης κ. Γ. Στεργιούλη, η δωρεά αποτελεί έκφραση ευχαριστιών για τις πολλές διακρίσεις που χάρισε στην Ελλάδα και στο Νομό μας με τις υψηλές επιδόσεις της σε Πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπλέον, το Δ.Σ. σε εύλογο χρονικό διάστημα θα απονείμει στην Α. Ντρισμπιώτη και μια αναμνηστική πλακέτα, ενώ ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Α. Ψαρρής πρότεινε να δοθεί στην αθλήτριά μας και ένα σημειολογικό δώρο με διαχρονική αξία.

Κ.Φ.

 

Πηγή: karditsalive.net
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews