ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/5/21

Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Συμβασιούχων Εργαζομένων ΕΚΑΒ (25/5/2021)

 

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Πανελλήνιος Σύλλογος Συμβασιούχων Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β

Email:symbasiouchoiekab@gmail.com

25/05/2021

 

Με λύπη μας τις τελευταίες μέρες βλέπουμε αναρτήσεις και ανακοινώσεις που ειλικρινά μας γεμίζουν ερωτηματικά.

Πριν λίγες μέρες η ανακοίνωση της ΕΝΕ που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά για να καλυφθούν όλες οι θέσεις των νοσηλευτών ( τις αναμενόμενης προκήρυξης ) & να γίνουν προσλήψεις στο ΕΚΑΒ και μάλιστα με τον τίτλο «Επείγουσα ανάγκη στελέχωσης του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας με Νοσηλευτές»!!!!  Άρα να ζητήσουμε να μπούμε στα νοσοκομεία και εμείς; Ειλικρινά ξεπερνά κάθε λογική η ανακοίνωση, πραγματικά. Κύριοι της ΕΝΕ καλό θα είναι να διεκδικήσετε θέσεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας που υπάρχει πραγματική ανάγκη. Έκαστος στο είδος του.

Πριν λίγες ώρες ανέβηκε μια ανάρτηση ανώνυμη στην ομάδα «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ( Facebook ) η οποία αναφέρει σαν έκτρωμα την ανακοίνωση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ η οποία ζητά την μονιμοποίηση μας στις θέσεις εργασίας μας. Το ύφος της ανακοίνωσης είναι άκρως επιθετικό και προσβλητικό για όλους εμάς που εργαζόμαστε εν μέσω πανδημίας και για ότι έχουμε περάσει έως τώρα.

Κυρίες και κύριοι θέλουμε σαν Πανελλήνιος Σύλλογος Συμβασιούχων Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β να σας ενημερώσουμε ότι εμείς θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να διεκδικήσουμε αυτό που μας υποσχέθηκαν πριν από 1 χρόνο. Και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε με κάθε τρόπο.

 

                                                                                                Για το Δ.Σ.

      Αντρέας Λεβαντής Πρόεδρος

        Γεώργιος Τασιός Αντιπρόεδρος

        Περικλής Παππάς Γραμματέας

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews