ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/21

ΠΟΕΔΗΝ: Όχι σε νέο διχασμό των Υγειονομικών (έγγραφο – υπόμνημα από τις ΥΠΕ στα Νοσοκομεία, το οποίο ζητάει έως 31/5/2021 αριθμητικά στοιχεία για το προσωπικό που απασχολήθηκε στη νοσηλεία περιστατικών κορωνοϊού)

 

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Κοινοποιήθηκε έγγραφο – υπόμνημα από τις ΥΠΕ στα Νοσοκομεία, το οποίο ζητάει έως Δευτέρα 31/5/2021 αριθμητικά στοιχεία για το προσωπικό που απασχολήθηκε στη νοσηλεία περιστατικών κορωνοϊού, διαλογή, ΤΕΠ κλπ.

Προφανώς τα στοιχεία αυτά ζητούνται για να προσδιορισθεί το ποσό που απαιτείται για ενδεχόμενη παροχή. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το νέο διαχωρισμό των εργαζομένων στη χορήγηση του όποιου υγειονομικού επιδόματος. Ακόμη προσπαθούμε να κλείσουμε τις πληγές που άφησε η διαίρεση, ο διχασμός με τη χρηματική παροχή της δωρεάς του Ιδρύματος Σ.Νιάρχου που χορηγήθηκε σε συγκεκριμένους υγειονομικούς και όχι σε όλους.

Αλήθεια γιατί εξαιρείται ένα μεγάλο μέρος των υγειονομικών; Όλοι δεν πολέμησαν από την πρώτη γραμμή το κορωνοϊό; Δεν έχασαν την ζωή τους συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων; Δεν προσβλήθηκαν και νόσησαν σοβαρά συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων; Σε όλα τα τμήματα, σε όλες τις κλινικές δεν υπάρχει κίνδυνος; Δεν υπάρχει εργασιακή εξουθένωση με δεδομένο ότι σε όλους περικόπηκαν επί μακρόν οι κανονικές άδειες. Δεν θα πρέπει να χορηγηθεί και στους εργαζόμενους των Προνοιακών Μονάδων;

Δεν θα περάσει η νέα διαίρεση!!!

Καλούμε τα Σωματεία Μέλη να μην επιτρέψουν να σταλούν καταστάσεις από τα Νοσοκομεία χωρίς το σύνολο του προσωπικού.

Θα απαντήσουμε άμεσα με αγωνιστικές κινητοποιήσεις!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews