ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/5/21

Κορονοϊός: Μήπως είσαι κανένας ανεμβολίαστος;

 

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Κορονοϊός: Μήπως είσαι κανένας ανεμβολίαστος;

healthreport.gr

 

Οι κοινωνικές ανισότητες που δημιουργούνται με αφορμή το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Κάτι σε κοινωνικό αυτοματισμό τείνει να μετατρέψει η κυβέρνηση το θέμα του εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Ένα φαινόμενο δηλαδή όπου μία κοινωνική ομάδα στρέφεται εναντίον μιας άλλης.

Στην περίπτωση του εμβολιασμού μάλιστα γίνεται σχεδόν ανερυθρίαστα από διάφορα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία δηλώνουν ότι σύντομα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες υπηρεσίες ή δραστηριότητες.

Για παράδειγμα: Σύντομα στα γυμναστήρια θα μπορούν σε πρώτη φάση να πηγαίνουν μόνον οι εμβολιασμένοι, ακούστηκε πρόσφατα από κυβερνητικό στέλεχος. Ή μπορεί οι εμβολιασμένοι να μην φορούν μάσκα σύντομα.

 

Και το φαινόμενο του αποκλεισμού όσων δεν έχουν εμβολιαστεί αναμένεται να ενταθεί το επόμενο διάστημα όπως προκύπτει τουλάχιστον από τις επίσημες δηλώσεις.

Τώρα αν κάποιος αποφασίσει να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό λίγο αργότερα για διάφορους λόγους, ακόμη και για λόγους υγείας ή από φόβο, είτε επειδή δεν βρήκε άμεσα ραντεβού στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, αποτελεί μία άλλη υπόθεση για την κυβέρνηση.

Μέχρι τότε οι ανεμβολίαστοι θα μένουν στο περιθώριο όπως φαίνεται…

Πηγή: healthreport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews