ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/21

Συνεργασία Νοσοκομείου Δράμας-Κ.Υ. Προσοτσάνης και ΕΚΑΒ για τα εξιτήρια ασθενών

 

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

EKABNews


Facebook Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

5/5/2021

Οι συνεργασίες αποδίδουν πάντα!

Από προχθές  (03/05/2021) εντάχθηκε  στη δύναμη του Νοσοκομείου Δράμας  τμήμα του πληρώματος  ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Προσοτσάνης  για την κάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών του, των σχετικών με την εκτέλεση των εξιτηρίων ασθενών των κλινικών του.

Η απόλυτη συνεργασία της 4ης ΥΠΕ, του Διοικητή της κου Τσαλικάκη Δ., της Υποδιοικήτριας της κας Χατζοπούλου Ε., του Διευθυντή ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας - Θράκης κ. Λώτη Χ., της Επιστημονικά Υπεύθυνης του Κέντρου Υγείας Προσοτσάνης κας Γιουλούμη Μ., του συντονιστή  διασώστη του Τομέα ΕΚΑΒ Δράμας κου Δούρα Στέργιου και της Διοικήτριας του ΓΝ Δράμας κας Καρατζόγλου Θ., για άλλη μία φορά επιφέρει θετικά αποτελέσματα, σε όφελος των πολιτών και δη των ασθενούντων.

Συνεχίζουμε με πίστη στο καθήκον…

Tsalikakis G. Dimitrios

Ειρήνη Χατζοπούλου

Charilaos Lotis

Μαρια Γιουλουμη

Στέργιος ΔούραςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews