ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/5/21

Ο Δήμος Θάσου ζητάει την άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο νησί-Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒΤετάρτη, 12 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Ο Δήμος Θάσου ζητάει την άμεση ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο νησί

kavalapost.gr

12|05|2021 | 16:09

 

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη με τον Προέδρο του ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου

Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ – ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου συναντήθηκε την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 και ώρα 14.00μμ ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΚΑΒ στη Θάσο, ο οποίος συνοδεύονταν από την Υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος ΚΕΠΥ Τζίνα Λεπτοκαρίδου – Λακασά, τον Διευθυντή της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Χαρίλαο Λώτη, τον Δ/ντη Ιατρικών Υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρο Δημήτριο και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα λειτουργίας και περαιτέρω ενίσχυσης του ΕΚΑΒ στη Θάσο.

Ο Δήμαρχος Θάσου ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ να διερευνηθεί η δυνατότητα άμεσης ενίσχυσης του ΕΚΑΒ στη Θάσο την τρέχουσα τουριστική περίοδο.

Πηγή: kavalapost.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews