ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/5/21

Κυβέρνηση και παπαγαλάκια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κοροϊδίας των υγειονομικών

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

EKABNews

Κυβέρνηση και παπαγαλάκια  ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κοροϊδίας των υγειονομικών

ygeionomikoi.gr

15/05/2021


Παρουσιάζουν ως βοήθημα 1000 ευρώ την προβλεπόμενη αποζημίωση των διασωστών του ΕΚΑΒ που θα εκπαιδευτούν στα νέα σωστικά μέσα. 

Τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης με ακόμα ένα παραπλανητικό δημοσίευμα – πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ, προσπαθούν να θολώσουν την εικόνα για την άδικη μεταχείριση και τον εμπαιγμό που υφίστανται οι υγειονομικοί από την κυβέρνηση όλη αυτή την περίοδο που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το δημοσίευμα των Νέων παρουσιάζει ως βοήθημα 1000 ευρώ την προβλεπόμενη αποζημίωση των διασωστών του ΕΚΑΒ που θα εκπαιδευτούν μέσω ενός επιδοτούμενου σεμιναρίου στα νέα σωστικά μέσα που δώρισε το ίδρυμα Νιάρχος. Ταυτόχρονα η υφυπουργός υγείας σε δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση εξετάζει λέει μετά το τέλος της πανδημίας… (άραγε σε πόσα χρόνια;) να δώσει  σε όλους τους υγειονομικούς του ΕΣΥ αντίστοιχο ποσό ως βοήθημα. Κυβέρνηση και παπαγαλάκια  ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κοροϊδίας των εργαζόμενων στην υγεία.

Οι εργαζόμενοι στην υγεία δεν είμαστε κορόιδα να μας φλομώνουν με ψέματα και υποσχέσεις, ούτε είμαστε ζητιάνοι να μας δώσουν βοήθημα.

Είμαστε εργαζόμενοι και ζητούμε δίκαιη αμοιβή για τη δουλειά μας, αύξηση μισθών και επαναφορά δώρων, ένταξη στα ΒΑΕ και μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ζητούμε αυτά που δικαιούμαστε!

Πηγή : ygeionomikoi.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Για να κοροϊδεύουν έτσι ,σκεφτείτε τι γίνεται με τα εμβολια,,,τι κοροϊδία παίζει και τι κρύβεται από πίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews