ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/5/21

Δωρεά ασθενοφόρου στη μνήμη του γιατρού της Βουλής στο Κέντρο Υγείας Πύλου, Βίντεο

 

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Δωρεά ασθενοφόρου στη μνήμη του γιατρού της Βουλής (26/05/2021)

Hellenic Parliament TV

 

Ένα καινούριο, σύγχρονο ασθενοφόρο παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας στο Κέντρο Υγείας Πύλου, στη μνήμη του γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό covid19. 

Τα κλειδιά του ασθενοφόρου παραδόθηκαν στον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, κ. Γιάννη Καρβέλη, σε μια λιτή τελετή, στον προαύλιο χώρο της Βουλής, παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος, του Μεσσήνιου πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, των Βουλευτών Μεσσηνίας, των Αντιπροέδρων της Βουλής, του Προέδρου των Υπαλλήλων της Βουλής, φίλων και συναδέλφων του προσφιλούς γιατρού. 

Η απόφαση της δωρεάς ελήφθη ομόφωνα από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, μετά από πρόταση του Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα.26 Μαΐ 2021

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews