ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/21

Κόντρα Μπουκώρου -Μακρή : «Είναι αδιανόητο να χαρίζουμε στους Σκοπελίτες ασθενοφόρο που ανήκει εδώ και τέσσερα χρόνια στο Κ.Υ»

 

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Κόντρα Μπουκώρου -Μακρή : “Είναι αδιανόητο να χαρίζουμε στους Σκοπελίτες ασθενοφόρο που ανήκει εδώ και τέσσερα χρόνια στο Κ.Υ”

e-thessalia.gr

19/05/2021

 

Η βουλευτής της ΝΔ Ζέττα Μακρή ανακοίνωσε σήμερα το πρωϊ ότι στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου θα δοθεί ασθενοφόρο μικρού όγκου και ανέφερε τη μάρκα, τον αριθμό κυκλοφορίας και τα χαρακτηριστικά του. Ο βουλευτής Χ. Μπουκώρος απάντησε πως το ασθενοφόρο που επικαλείται η βουλευτής ανήκει ήδη εδω και 4 χρόνια στο Κέντρο Υγείας και είναι αδιανόητο να “χαρίζεται” ασθενοφόρο που ήδη ανήκει στη Σκόπελο. Συμφωνήθηκε στο μεταξύ  ότι θα σταλεί την επόμενη  εβδομάδα ένα ασθενοφόρο ίδιας μάρκας και ίδιου μεγέθους με το προαναφερθέν στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, σε καλύτερη όμως κατάσταση. Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ8095 ανήκει μέχρι σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

“Πριν από λίγο είδε το φως της δημοσιότητας ανακοίνωση- η οποία θέλω να πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα κάκιστης πληροφόρησης καλοθελητών και όχι εσκεμμένη-σύμφωνα με την οποία θα δοθεί για τις ανάγκες της Σκοπέλου ασθενοφόρο μάρκας CITROEN με αρ. κυκλοφορίας ΚΥ6902.

Ω του θαύματος! Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο, όπως διαβεβαίωσαν τόσο η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Ρεγγίνα Σκλάβου όσο και το στέλεχος του κέντρου υγείας και πρώην Αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ. Πανταζής Σκλάβος, ανήκει στη δύναμη του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου τουλάχιστον την τελευταία τετραετία!

Το πρόβλημα του είναι ότι παρουσιάζει βλάβες συνεχώς και αποστέλλεται για επισκευή στη Σκιάθο, όπως συνέβη και τώρα, και εντός διημέρου θα επιστραφεί στην έδρα του στην Σκόπελο. Τούτων δοθέντων, προκύπτει το περίεργο ερώτημα: Οι Σκοπελίτες διέθεταν το κατάλληλο ασθενοφόρο και δεν το γνώριζαν;

Σε κάθε περίπτωση και για να λήξει η ανούσια αντιπαράθεση, στην συνάντηση που είχε πριν από λίγο ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτη Σερέτη και τους Υποδιοικητές κ.κ. Ηλία Τσιαούση και Σταύρο Παπαγεωργίου, συμφωνήθηκε ότι θα σταλεί την επόμενη κιόλας εβδομάδα ένα ασθενοφόρο ίδιας μάρκας και ίδιου μεγέθους με το προαναφερθέν στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, σε καλύτερη όμως κατάσταση. Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ8095 ανήκει μέχρι σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για να είμαστε όμως απολύτως ειλικρινείς με τους Σκοπελίτες, κανένα από τα δύο ασθενοφόρα δεν πρόκειται να λύσει το ειδικό πρόβλημα, απλά ενισχύεται ο στόλος και αντιμετωπίζονται καλύτερα οι βλάβες που παρουσιάζουν ορισμένα από τα οχήματα. Η Σκόπελος έχει ανάγκη από ένα πολύ μικρού τύπου ασθενοφόρο που θα μπορεί να είναι ευέλικτο για τις διακομιδές ασθενών μέσα στα καλντερίμια. Αυτό θα υλοποιηθεί μέσω της κυβερνητικής πολιτικής. Αναλυτικότερες ανακοινώσεις στη συνέχεια”.

Πηγή: e-thessalia.gr


Δείτε στο EKABNews

Κοντοζαμάνης – Παπαευσταθίου: Δεν υπάρχει δυνατότητα για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Σκόπελο, 18/05/2021About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews