ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/5/21

Συνάντηση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ με τον Υφυπουργό́ Οικονομιών κ. Βεσυροόπουλο

 

Σάββατο, 22 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Μονιμοποίηση των επικουρικών εργαζομένων στο Κέντρο ζήτησαν από τον Βεσυρόπουλο, συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ

onlarissa.gr

22/05/2021

 


Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο πραγματοποίησαν συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ, μεταξύ αυτών και ο Λαρισαίος Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Γούλας,

Οι συνδικαλιστές υπέβαλαν υπόμνημα για την μονιμοποίηση των επικουρικών συναδέλφων στο ΕΚΑΒ, την ένταξη των επικουρικών συναδέλφων στις αμοιβές των εκτός έδρας μετακινήσεων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ.

“Καταθέσαμε και αναπτύξαμε στον υπουργό την εισήγηση μας για την δαπάνη της 24ωρης ετοιμότητας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ. Ο υπουργός αφού μας άκουσε με μεγάλη προσοχή μας ενημέρωσε πως θα προωθήσει προς επίλυση τα θέματα που του θέσαμε” σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Γούλας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού στην Βέροια.

Πηγή: onlarissa.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews