ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/21

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος: Ζητάμε δεύτερη ευκαιρία στον εμβολιασμό, Βίντεο

Παρασκευή,7 Μαΐου 2021

EKABNews

 

Γιαννάκος: Ζητάμε δεύτερη ευκαιρία στον εμβολιασμό

megatv.com

6/5/2021


Στα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού των υγειονομικών αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, υπογραμμίζοντας ότι τα νούμερα δεν είναι σωστά.

Όπως σημείωσε ο κ. Γιαννάκος, έχει εμβολιαστεί ένα ποσοστό 62% σύμφωνα με τις λίστες των νοσοκομείων, ένα ποσοστό 10% του προσωπικού έχει ήδη νοσήσει από κορωνοϊό και έχει αναπτύξει αντισώματα, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προγραμματίσει ραντεβού για εμβολιασμό το προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εξέφρασε για μια ακόμα φορά το αίτημα του προσωπικού των νοσοκομείων για εμβολιασμό κατά προτεραιότητα, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί και ο τελευταίος εργαζόμενος στα νοσοκομεία.

Πηγή: megatv.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews