ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/5/21

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ

 

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

EKABNews

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ. ΡΑΝΤΖΑ ΣΤΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ

somippok.blogspot.com

6/5/2021

 

Λιγόστεψαν οι εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού στα νοσοκομεία. Τώρα τα νοσοκομεία εμφανίζουν κενά κρεβάτια για περιστατικά κορωνοϊού  και δεκάδες ράντζα σε γενικά κυρίως παθολογικά περιστατικά.

Με την πρόοδο των εμβολιασμών αυξήθηκε η προσέλευση ασθενών άλλων παθήσεων  στα ΤΕΠ των εφημερευόντων νοσοκομείων. Κυρίως εμβολιασμένων ασθενών που έπαψαν να φοβούνται μην κολλήσουν τον ιό προερχόμενοι στα νοσοκομεία.

Στην  ανάπτυξη των ράντζων επίσης  συμβάλλει  η μετατροπή πολλών κλινικών νοσοκομείων για νοσηλεία  περιστατικών  κορωνοϊού, καθώς επίσης και τα έξι νοσοκομεία στην Αττική  που  νοσηλεύουν αποκλειστικά περιστατικά κορωνοϊού. Όλα τα μεγάλα νοσοκομεία πιά εμφανίζουν πολλά ράντζα  μετά από εφημερίες  σε γενικά παθολογικά περιστατικά. Επίσης   αυξητική τάση έχουν οι διασωληνωμένοι ασθενείς που πάσχουν από άλλα νοσήματα και πτωτική τάση οι διαδωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ με κορωνοϊό.

Σήμερα έχουμε 6 διασωληνωμένους   ασθενείς με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ στη ΝΙΚΑΙΑ, 1 στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, 2 στο ΘΡΙΑΣΙΟ, 2 στο ΤΖΑΝΕΙΟ, 1 στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ και 3 στο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

ΣΥΝΟΛΟ. 15. Τους περισσότερους τους βρίσκει εκτός  ΜΕΘ και η επόμενη εφημερία του νοσοκομείου. Πάνω από τρείς ημέρες.

Το ΑΤΤΙΚΟ που εφημέρευε χθές έχει αυτή τη στιγμή 60 ράντζα  σε γενικά  κυρίως παθολογικά περιστατικά και δεκάδες κενά κρεβάτια στις κλινικές κορωνοϊού. Ίδια κατάσταση και σε πολλά άλλα μεγάλα νοσοκομεία.

Χρειάζεται πια νέος σχεδιασμός Αύριο θα είμαστε όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11 π.μ.

Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

 Πηγή: somippok.blogspot.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews