ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/5/21

Κέντρο Υγείας Θέρμου: «Πώς να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής χωρίς ασθενοφόρο;»


Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

EKABNews


Κέντρο Υγείας Θέρμου: «Πώς να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής χωρίς οδηγό για ασθενοφόρο;»

agriniopress.gr

20/05/2021


ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ

Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Θέρμο, στέκεται αφορμή ώστε να αναδειχθεί ξανά η ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας της περιοχής σε πεδία που θα έπρεπε αυτονόητα να είναι καλυμμένοι επαρκώς.

Δικυκλιστής που τραυματίστηκε ανέμενε μάταια να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει, καθώς οδηγός για αυτό δεν υπήρχε. Με γιατρό που μετέβη στο σημείο και… περιπολικό εν τέλει μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για το Αγρίνιο.

Αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Μαραγιάννης:

«Ατύχημα σήμερα το πρωί στην πλατεία του Θέρμου. Μηχανάκι έπεσε πάνω σε ΙΧ βγαίνοντας από το γ’ της πλατείας, μπροστά στο κρεοπωλείο του Κόκκοτου με κατεύθυνση προς τα πάνω -δεξιά.

Η πρόσκρουση στο αυτοκίνητο ήταν πολύ ισχυρή και ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε. Έγινε αμέσως τηλεφώνημα στο Κέντρο Υγείας αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να έρθει να παραλάβει τον τραυματισμένο. Ήρθε γιατρός από το Κέντρο Υγείας και μεταφέρθηκε με το περιπολικό της αστυνομίας και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια ήρθε από το Αγρίνιο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον τραυματισμένο στο νοσοκομείο Αγρίνιου. Η αναγκαιότητα ύπαρξης ασθενοφόρου και οδηγού στο Κέντρο Υγείας Θέρμου που καλύπτει υγειονομικά μια πολύ μεγάλη περιοχή αποδεικνύεται για άλλη μία φορά αναγκαία και επείγουσα».

Πηγή: agriniopress.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews