ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/5/21

Πάτρα: Η γιατρός του ΕΚΑΒ και το «ευχαριστώ» της για τη δεύτερη μηχανή

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

EKABNews


Πάτρα: Η γιατρός του ΕΚΑΒ και το «ευχαριστώ» της για τη δεύτερη μηχανή

patrasevents.gr

 

Η Νατάσσα Σολωμού γνωρίζει καλά πόσο ανάγκη την είχε ο φορέας

Η δεύτερη μηχανή για το τμήμα ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ είναι γεγονός, όπως έχει γράψει το patrasevents.gr.

Η μηχανή έχει πιάσει ήδη δουλειά και η γιατρός του ΕΚΑΒ Νατάσσα Σολομού που γνωρίζει αρκετά καλά και από πρώτο χέρι το πόσο απαραίτητο είναι το όχημα αυτό για τη βελτίωση των υπηρεσιών του τμήματος, αλλά και το πόσο θα προσφέρει, ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο τον Όμιλο Ευστρατιάδη που προχώρησε σε αυτή τη δωρεά.

Θυμίζουμε ότι όπως και η πρώτη μηχανή του τμήματος, έτσι και η δεύτερη είναι προσφορά από ιδιώτη. Πιο συγκεκριμένα η πρώτη είναι από τη μεταφορική εταιρεία Bross Plessas και η δεύτερη από τον όμιλο Ευστρατιάδη. Το τμήμα περιμένει και μία τρίτη που θα έρθει αυτή τη φορά από το κράτος και συγκεκριμένα από την 6η ΥΠΕ, όμως, για την ώρα το θέμα έχει κολλήσει σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Πηγή: patrasevents.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews