ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/21

ΥΠΕΣ: Ζητά …αριθμητικά στοιχεία για τους απεργούς δημοσίους υπαλλήλους (εγκύκλιος)

 

Παρασκευή,7 Μαΐου 2021

EKABNews

 

ΥΠΕΣ: Ζητά …αριθμητικά στοιχεία για τους απεργούς δημοσίους υπαλλήλους (εγκύκλιος)

aftodioikisi.gr

6/5/2021

Την καταμέτρηση των υπαλλήλων που απεργούν ζητά με εγκύκλιο το υπουργείο Εσωτερικών! Η κίνηση του υπουργείου να ζητήσει εν μέσω απεργιακής κινητοποίησης στοιχεία …συμμετεχόντων δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά.

Ειδικότερα στην εγκύκλιο στοιχεία με τον τίτλο «Αποστολή στοιχείων για την απεργία» αναφέρεται:

Ενόψει της εξαγγελθείσας από την ΑΔΕΔΥ 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την 6η Μαΐου 2021, παρακαλούμε να αποστείλετε άμεσα και το αργότερο μέχρι την 7η Μαΐου 2021, το σύνολο των υπηρετούντων υπαλλήλων, τον αριθμό και το ποσοστό των απεργούντων με βάση τους συνημμένους πίνακες.

Τα στοιχεία αυτά να αποσταλούν στην Υπηρεσία μας (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) με e-mail στο ped.hrm@ypes.gov.gr ως εξής:

1. Τα στοιχεία των Υπουργείων και με φροντίδα αυτών τα στοιχεία των εποπτευμένων από αυτά φορέων (ως συνημμένος πίνακας 1).

2. Τα στοιχεία των Ανεξάρτητων Αρχών (ως συνημμένος πίνακας 2).

3. Τα στοιχεία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και με φροντίδα αυτών τα στοιχεία των εποπτευμένων από αυτές νομικών προσώπων και των ΟΤΑ α΄και β’ βαθμού (ως συνημμένος πίνακας 3).

Επειδή έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις ή και μη ανταπόκριση των υπηρεσιών στην οδηγία της παρούσας εγκυκλίου, τα Υπουργεία, οι Ανεξάρτητες Αρχές και οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις παρακαλούνται όπως προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή του συνόλου των ζητούμενων στοιχείων στο Υπουργείο Εσωτερικών άμεσα και σε κάθε περίπτωση εντός της οριζόμενης προθεσμίας προκειμένου η Υπηρεσία μας να διαθέτει αξιόπιστα στοιχεία. Αν, παρά ταύτα, τούτο δεν καταστεί δυνατό, παρακαλούμε όπως αναφέρετε στο έγγραφό σας τους λόγους της αδυναμίας.

ViewFullscreen

Πηγή: aftodioikisi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews